Missoni

Gastendoek Viviette

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

€ 18,00

Zorg voor een prachtig accent in je badkamer of gastentoilet met dit Viviette gastendoekje. Verrassende kleuren en gemaakt van 100% katoen.
40x70 cm


Welke maat van handdoeken past bij mij?


Gastendoek Viviette
OMSCHRIJVING

Details

Missoni, een toonaangevende internationale speler in zowel mode als lifestyle, is ook een "familie-aangelegenheid". Het bedrijf werd opgericht in 1953, toen Ottavio en Rosita Missoni een kleine workshop breien startte, in Gallarate, niet ver van Rosita's geboortedorp. In de jaren ‘90 werd MISSONI overgelaten aan de kinderen, zo kon Rosita zich focussen op de Missoni Home collectie! Interieur: een van de grootste passies van Rosita. Het is als een “huis”: in constante evolutie. Het is voortdurend in ontwikkeling en nooit af . Haar persoonlijke visie van de huiselijke sfeer en inrichting heeft het merk Missoni Home gekleurd. Ongebruikelijk, boeiende weefsels; innovatieve, eenvoudige vormen; oog voor detail en vooral kleur! Alles om een magische sfeer in huis te brengen!
WASVOORSCHRIFTEN

WASHING INSTRUCTIONS

Het beste resultaat bekom je door badstof met een vloeibaar wasproduct te wassen. Felle en donkere kleuren best drie maal apart te wassen. Als je handdoeken of badjassen wast, gebruik je best niet te veel wasverzachter, de wasverzachter legt een soort film op je textiel. Dit zorgt er ook voor dat ze niet zo goed afdrogen! 

Uiteraard mag badstof in de droger.

Was handdoeken en badjassen bij elkaar, maar wel apart van kleding. Hierdoor voorkomt u dat de katoenvezels beschadigd raken door bijvoorbeeld knopen en ritsen.

De echte hardmakers van je handdoeken en badjassen zijn de kalkdeeltjes in het water! Gebruik dan een scheutje azijn om het hogere kalkgehalte te neutraliseren.

Gouden raad:

Nieuwe badstof laat je best even weken in een emmer/bad koud water met een stevige portie azijn. Zo fixeer je de kleuren. Daarna wassen op het normale programma

TIP: gebruik Darks Detergent van The Laundress voor al uw donkere was.

LEVERTERMIJN

DELIVERY TIME

Als het product niet voorradig is, moet u rekenen op een levertermijn van 6 weken.

NOG NIET OVERTUIGD?

KOM LANGS, WE HELPEN JE GRAAG

Maak een afspraak