MARIE-MARIE

Dekbedset Eleonore

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Vanaf: € 119,00
Onze dekbedset Eleonore van de Wonderful Whites collectie van MARIE-MARIE is erg elegant en vrouwelijk. Gemaakt van 100% katoen percale - 200TC - de kenmerkende frisse, krakende katoen van zeer mooie kwaliteit. Afgewerkt met fijne bolletjes aan de zijkanten.
Incl. slopen 65x65.
Dekbedset Eleonore
OMSCHRIJVING

Details

Wonderful whites, onze eigen collectie wit bedlinnen met de focus op luxe en elegantie. Gemaakt in 100% katoen, percale of satijn, maar steeds van de beste kwaliteit. Elke collectie start in Portugal, bij onze zorgvuldig gekozen huisleverancier. We stellen er de collecties samen, kiezen de kleuren en afwerkingen en houden ook het ecologisch productieproces nauwlettend in het oog. De Wonderful Whites collectie bestaat uit dekbedsets en kussenslopen, steeds zeer verfijnd afgewerkt. Onze bestseller, Milano, heeft dubbele volants, afwerking beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook voor de liefhebbers van volledig wit hebben we een prachtig aanbod.
WASVOORSCHRIFTEN

WASHING INSTRUCTIONS

Katoen percale staat bekend voor zijn fris, krakend en krimpgevoelig karakter. Opbouwend wassen is dus uiterst belangrijk. Deze kwaliteit kan het best gestreken worden als het nog licht vochtig is, dan gaat het erg vlot! De katoen vezel is super sterk en wordt mooier naarmate het gebruik.

 TIP: gebruik 'Fabric Conditioner' van The Laundress voor minder kreuken.

LEVERTERMIJN

DELIVERY TIME

Als het product niet voorradig is, moet u rekenen op een levertermijn van 6 weken.

NOG NIET OVERTUIGD?

KOM LANGS, WE HELPEN JE GRAAG

Maak een afspraak